Klaviyo

Skal du have et effektivt e-mail marketing-system, kan Klaviyo være den helt rigtige løsning. Dette system byder nemlig på rigtig mange funktioner, der er lette at gå til. Er du e-commerce, skal du helt sikkert læse med her.

Her får du nemlig et system, der giver dig nogle eminente forudsætninger for at bruge dine e-commerce-data aktivt i din e-mailmarkedsføring.
Læs med her på siden, hvor vi guider dig igennem kendetegnene og fordelene ved Klaviyo. Og hvem ved? Måske er Klaviyo det perfekte match til din webshop.

Skal vi også hjælpe dig?

Peter Kragh Lauritsen

Peter Kragh Lauritsen

CCO & Partner

Dette kendetegner Klaviyo

Der er flere ting, der kendetegner Klaviyo. Vi kigger her på nogle af de vigtigste funktioner, som gør Klaviyo til noget særligt.

Automations – klar til at blive tilpasset din forretning

Klaviyo er et forholdsvis kendt e-mail marketing-system. Det er især deres automationsdel, der har gjort dem så populære. Her er der nemlig en masse muligheder for at lave lige præcis de flows og triggers, som er relevante for dine kunders adfærd.

Det smarte er, at de mest gængse flows allerede er opsat, når du kommer i gang. Det er for eksempel velkomstflow, tabt kurv-flow og win back buyer flow. Du skal bare tilpasse design og indhold, så det passer til din brandidentitet. Det er derfor virkelig nemt at gå til, hvis du ikke vil lave en masse fra bunden.

Machine learning på højt plan – komplet udnyttelse af al din data

Klaviyo er et yderst intelligent system. Her er det ikke kun nu og her data, der bliver vendt og drejet. Det er også tidligere data, der er med til at lave beregninger for, hvordan dine leads højst sandsynligt vil opføre sig.

Det kommer til din fordel. Du kan nemlig henvende dig til dine leads på det helt rigtige tidspunkt, hvor sandsynligheden for konvertering er størst. Med Klaviyo får du machine learning på et helt nyt niveau.

Klaviyo er især rigtig god til dig, der…

Dette system er helt sikkert bedst til e-commerce-forretninger. Systemet er nemlig netop udviklet til webshops. Der vil derfor være en masse unødvendige funktioner i dette system, som du aldrig kommer til at bruge, hvis du ikke er e-commerce.

Sælger du for eksempel services, er der andre systemer, der er mere anvendelige for dig.

Klaviyo er især til dig, der har en webshop med flere forskellige produkter. Systemet er nemlig udviklet til at kunne understøtte store webshops med en massiv produktportefølje.

Det betyder også, at der allerede er lavet prædefinerede integrationer imellem Klaviyo og nogle af de populære e-commerce-systemer. Her kan blandt andet nævnes Shopify, WooCommerce og Magento. Benytter du et af disse systemer til din webshop, er Klaviyo helt sikkert det rigtige valg. Her er det nemlig forholdsvis lige til at foretage integrationen imellem din webshop og Klaviyo.

Ikke så mange dikkedarer – alt samlet i én pakke

Når du vælger Klaviyo, skal du ikke forholde dig til, hvilken pakkeløsning du skal vælge. Der er nemlig kun én samlet pakke at vælge imellem. Det betyder også, at du får det hele med fra day one.

Er du stadig i det små, kan du være så heldig at kunne benytte gratis-versionen. Det er til dig, der har under 250 kontakter. Her kan du sende 500 e-mails, før du skal til at betale. Du skal dog være opmærksom på, at der ved gratisversionen er krav om branding af Klaviyo i dine e-mails. Derudover skal der også være dobbelt opt-in.

Når du er i betalingsversionen, vil prisen variere, alt efter hvor mange kontakter du har, og hvor mange e-mails du sender. Du skal dog nå forholdsvis mange kontakter, før der kommer restriktioner på, hvor mange e-mails du må sende. Ved de knapt så ekstreme tilfælde vil dit antal af kontakter gøre, at du kan sende et ubegrænset antal e-mails.

Se priserne for Klaviyo her og læs vores guide til Klaviyo her, hvis du vil vide mere, inden du kaster dig ud i dette system.

Fordele ved Klaviyo

Der er faktisk rigtig mange fordele ved Klaviyo. Vi har samlet nogle af de vigtigste, som gør det til en leg at komme i gang med e-mail marketing.

  1. Brug drag and drop til at designe e-mails.
  2. Lav unikke og komplekse segmenter.
  3. Design et væld af automations.
  4. Træk på en masse kundedata.
  5. Brug smart sending til dine e-mails.
  6. Design forms og landingssider direkte i systemet.
  7. Lav dynamiske e-mails med personaliseret indhold.
  8. Vis produktanbefalinger i dine e-mails.

Skal vi hjælpe dig med din Klaviyo-opsætning?

Passer de mange fordele og karakteristika for Klaviyo perfekt til din webshop? Vi kan hjælpe dig med at lave hele opsætningen. På den måde kan du læne dig tilbage og sætte det hele på autopilot.

Vi tager udgangspunkt i lige netop din webshop, når vi laver et e-mail marketing-setup i Klaviyo. På den måde får du opsætning og indhold, der er tilpasset dine kunder.

Vi sørger for, at der bliver lavet den rigtige opsætning, så din webshop og Klaviyo taler sammen. Dernæst klarer vi også designfasen, hvor vi laver de nødvendige flows og producerer indhold til de respektive e-mails i de forskellige flows. Vi kan kort sagt sammensætte en løsning, der passer til dig.

Er du nysgerrig efter at høre mere om Klaviyo, eller hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet opsætning? Kontakt os allerede nu.