Oversættelse

Danmark kan hurtigt blive for småt, hvis din forretning har vokseværk og store ambitioner. Oversættelse til fremmedsprog er nøglen til nye markeder.

Når din virksomhed udvider til et nyt land og/eller internationaliseres, stiller det nye krav til jeres kommunikation og indhold, der skal oversættes med respekt for landets sprog, kultur og lovgivning. Lad os holde dig i hånden og sikre din entré i vores nabolande eller det globale marked.

Oversættelse – gør din forretning international

Mange danske virksomheder vælger at udvide forretningen til vores nabolande Norge, Sverige eller Tyskland, når forretningen har vokset sig stor nok til at ekspandere til nye markeder. Særligt Norge og Sverige minder meget om herhjemme, men desværre er præmisserne for dit indhold og kommunikation ikke de samme, og på trods af de mange ligheder kan spillereglerne være vanskelige at gennemskue.

En 1:1-oversættelse er således ikke altid tilstrækkeligt. Det samme gør sig i høj grad gældende, hvis du i stedet planlægger at gå internationalt. På det globale marked er sproget nemlig engelsk, men med hele verden som målgruppe er der mange hensyn, der stiller tårnhøje krav til din kommunikation og oversættelse.

Uanset om næste stop I dit forretningseventyr hedder Stockholm eller San Francisco, er vi klar til at hjælpe jer med oversættelse, der omfavner, understøtter relationer og sikrer rød tråd i jeres kommunikation. Vores oversættere og korrekturlæsere har alle en uddannelse inden for marketing/kommunikation samt mange års erfaring med at oversætte til deres respektive modersmål.

Vi kan varetage følgende sprog (både til, fra og sprogene imellem):

  1. Norsk
  2. Svensk
  3. Engelsk
  4. Tysk
  5. Hollandsk.
  6. Mange andre (kontakt os for pris)

Prøv vores prisberegner

indtast antal ord i teksten.

Vælg tekstens original sprog.

Vælg det sprog teksten skal oversættes til

{{ resultMessage }}

Oversættelse: Priser, hvor alle kan være med

Et udenlandseventyr er et stort skridt og kræver betydelige tidsmæssige og økonomiske ressourcer ift. at stable forretningens infrastruktur på benene. Virksomhedens kommunikation og indhold er i mange henseender lige så kritisk at have på plads som lokaler, fragtaftaler mv., men det betyder ikke, at oversættelse skal vælte budgettet.

Vi arbejder med faste timepriser ifm. oversættelse, uanset om sproget hedder norsk, svensk, tysk, hollandsk eller engelsk.

Ønsker du en projektpris på oversættelse af din hjemmeside/webshop eller vigtige forretningsdokumenter, skræddersyr vi en løsning inden for rammerne af dit budget.

Vores priser på oversættelse sikrer, at såvel det ambitiøse start-up-projekt som den veletablerede virksomhed kan være med og ekspandere til Skandinavien eller det globale marked.

Har I en ekspansion på tegnebrættet? Lad os byde ind med oversættelse, sparring og gode råd ift. at sikre et korrekt, forståeligt og ikke mindst relationsskabende budskab. Vi kan varetage alt fra oversættelse af indholdet på din hjemmeside/webshop til dine annoncetekster.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din oversættelsesopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os – i fællesskab gør vi din forretning klar til at krydse landegrænser og erobre nye lande.

Svensk

Klar til krydse sundet og udvide til det svenske marked? Vi hjælper dig med at sikre en tillidsvækkende og relationsskabende oversættelse fra dansk til svensk.

Vores oversættere har alle svensk som modersmål, hvilket er din garanti for et korrekt budskab, der overholder gældende svenske regler for grammatik, retskrivning mv.

Læs mere

Norsk

Lad os hjælpe dig med at indtage vores norske naboland. Vi sikrer en korrekt og troværdig oversættelse fra dansk til norsk på tværs af dine kommunikationskanaler med udgangspunkt i din virksomheds profil, værdier og målgruppe.

Vores oversættere har alle norsk som modersmål og relevante uddannelser i bagagen.

Læs mere

Engelsk

Er hele verden din målgruppe? Lad os hjælpe dig ud over rampen og sikre et korrekt, tilpasset budskab på engelsk, der omfavner forskelligheder på tværs af landegrænser.

Vores team har mange års erfaring med engelsk oversættelse af alt fra hjemmesideindhold til forretningsdokumenter.

Next stop: The world – mind the gap.

Læs mere

Tysk

Potentialet er enormt ved vores store underbo, og skal du have hjælp til at indtage landet med din forretning, står vi klar.

Vi har en lang række eksperter i det tyske, der taler sproget som modersmål. De er alle klar på at lave tekster, der ranker i søgemaskinerne samt formidler det helt rette budskab ud for dig og din forretning.

Læs mere

Hollandsk

Landet ligner utrolig meget vores, når der kommer til shopping og handel online. Desværre er sproget ikke helt så nemt, og det kræver nogle erfarne hænder på tastaturet, hvis du skal ramme befolkningen i øjenhøjde.

Heldigvis har vi et hold dedikeret til sproget, og vi kan derfor holde dig i hånden, mens vi sammen indtager det hollandske marked.

Læs mere

Se vores cases