Engelsk oversættelse

Engelsk er et verdenssprog, der åbner døre til nye markeder uden for Danmarks trygge rammer.

Vil du løfte din forretning til globale højder, er engelsk oversættelse af din hjemmeside, forretningsdokumenter og øvrige kommunikation således en forudsætning for at kommunikere med vidt forskellige målgrupper på tværs af landegrænser. Lad os hjælpe dig med at oversætte dit indhold fra dansk til engelsk, og få hele verden som publikum.

Dansk til engelsk: Internationaliser din forretning

Hvis du har store ambitioner på vegne af din forretning, kan Danmark hurtigt blive for småt, men at internationalisere en virksomhed byder på en lang række udfordringer, der melder sig – og her er kommunikation en af de mest afgørende. Hvordan sikrer du eksempelvis en rød tråd i dit indhold på tværs af kontinenterne, samtidig med at dit budskab tager hensyn til nationale forskelligheder i kultur, lovgivning og demografi? Der er bogstavelig talt en verden til forskel på tilgangen i Australien og USA, men er din målgruppe global, er sproget det samme. Og vi skal nok hjælpe dig i mål med din engelsk oversættelse.

Når du allierer dig med os, tilbyder vi ikke blot at hjælpe med selve den engelske oversættelse. Vi står nemlig ligeledes til rådighed med sparring og input ift. din indhold- og kommunikationsstrategi, så din forretning får de bedste forudsætninger for at lykkes på den internationale scene. Ønsker du blot en 1:1-oversættelse af dit eksisterende indhold eller en opgradering af en eller flere kildetekster, sikrer vi, at dit budskab fremstår klart, fejlfrit og relaterbart – det skaber grobund for relationer, der er fundamentet for enhver international forretning.

Prøv vores prisberegner

indtast antal ord i teksten.

Vælg tekstens original sprog.

Vælg det sprog teksten skal oversættes til

{{ resultMessage }}

Engelsk korrekturlæsning – efterlad et professionelt indtryk

Hvis du allerede har lavet en engelsk oversættelse af hele eller dele af dit indhold fra dansk til engelsk, kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker at kvalitetssikre oversættelsesarbejdet. Vi har stor erfaring med engelsk korrekturlæsning og gennemgår alt lige fra stave- og slåfejl til mangelfuld kommatering til uhensigtsmæssig formulering. På denne måde kan du sikre, at din medarbejder eller dit bureau iagttager de gældende regler for grammatik, kommatering, retskrivning mv. Vi kan også hjælpe med at give dit engelske indhold et kvalitetsløft, så du undgår fordanskede sætninger og udtryk, som kan skabe et uprofessionelt udtryk og indtryk hos modtagerne.

I forbindelse med engelsk korrekturlæsning modtager du de gennemlæste tekster med ændringer, der er registreret via ”Registrér ændringer”-funktionen, der gør det nemt og bekvemt at gennemgå samtlige rettelser og enten acceptere eller afvise disse.

Ønsker du en uddybning eller henvisning ift. en konkret ændring, står vi og vores engelske korrekturlæsere altid til rådighed i forbindelse med din engelsk oversættelse.

Vores engelske oversættere/korrekturlæsere holder sig løbende opdateret ift. den nyeste udgave af Oxford English Dictionary, der agerer udgangspunkt for vores engelske oversættelsesarbejde. Har du særlige ønsker om brug af fagterminologi eller kildemateriale, du ønsker inddraget ifm. oversættelsen, tager vi naturligvis hensyn til disse samt konkurrenter, samarbejdspartner, leverandører mv.

Har du brug for hjælp og/eller sparring ifm. engelsk oversættelse, korrekturlæsning eller content creation? Kontakt os endelig ved at udfylde formularen for et uforpligtende tilbud på din oversættelsesopgave eller projekt, eller hvis du har spørgsmål til leveringstid. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.