Svensk oversættelse

Har du planer om at udvide forretningen og krydse Øresund?

Vi kan hjælpe dig med svensk oversættelse og sikrer dig relationsskabende kommunikation/indhold på tværs af dine platforme og infrastruktur, herunder oversættelse af hjemmeside/webshop, annoncer og interne dokumenter.

Dansk til svensk – kryds sundet, og erobr vores naboland

Selvom Sverige og vores svenske naboer i flere henseender minder om herhjemme, er der ikke desto mindre en række betydelige forskelle, hvilke stiller krav til din virksomhed og dens kommunikation. Som turist kan man måske til nøds begå sig med dansk eller et meget gebrokkent svensk, men ønsker du at drive forretning i Sverige, vil du hurtigt erfare, at skriftsproget varierer meget fra dansk. Det er endvidere i langt de fleste tilfælde ikke nok blot at oversætte sit indhold fra dansk til svensk, da kulturen på den anden side af sundet på mange måder er anderledes end i Danmark. Du gør altså klogt i at have en svensk oversætter med ombord, så det bliver gjort ordentlig i første omgang.

Vi kan hjælpe dig med svensk oversættelse, der tager hensyn til forskelle i kultur, lovgivning og demografi, og med os som sparringspartner er du sikret rød tråd i din kommunikation – både internt og eksternt. Vi kan varetage såvel en 1:1-oversættelse til svensk af danske dokumenter, omformulering og finpudsning af en kildetekst eller tekstforfatning, hvor vi udarbejder dit indhold fra bunden. Vores erfarne hold af svenske oversættere har naturligvis svensk som modersmål, flere års erfaring med content creation, oversættelse eller korrektur og en relevant uddannelse i bagagen, og de skal nok hjælpe dig sikkert i mål med din oversættelse til svensk.

Prøv vores prisberegner

indtast antal ord i teksten.

Vælg tekstens original sprog.

Vælg det sprog teksten skal oversættes til

{{ resultMessage }}

Svensk korrekturlæsning: Styr uden om fejl

Måske har du allerede lavet en oversættelse til svensk? I så fald kan vi også hjælpe med at kvalitetssikre indholdet og luge ud i fejl, mangler og uhensigtsmæssige formuleringer. Svensk korrekturlæsning er din garanti for, at dit indhold overholder de officielle svenske regler for retskrivning, grammatik, tegnsætning mv. Trænger dine tekster til et løft, tilbyder vi også en grundig gennemgang, hvor vi leverer forslag til forbedringer, tilføjelser eller indhold, der bør udelades, som bygger tillid og relationer. Uanset hvilken del du har brug for en hånd til, skal vi nok sikre dig en professionel svensk oversættelse, du trykt kan vise frem på din hjemmeside.

Vi leverer de(n) reviderede tekst(er) i Microsoft Word-format, og ændringerne er naturligvis angivet via ”Registrér ændringer”-funktionen, så du hurtigt og nemt kan tage stilling til vores rettelser og acceptere/afvise disse. Hvis du har brug for en forklaring af de konkrete rettelser, står vores svenske korrekturlæsere naturligvis til rådighed med referencer og uddybende kommentarer. Vi kan også læse korrektur direkte i dit CMS eller på platforme som Google Ads, Facebooks Annonceadministrator eller lignende, hvis det er her, du mangler en svensk oversætter, der kan bistå dig.