Tekstforfatning

Som hjemmeside- eller webshopejer har du rigeligt at lave, og det er ikke alle, der kan skrive “tekstforfatter” på CV’et. Er du nystartet, rækker pengene sandsynligvis heller ikke til at ansætte en skribent.

Dine produktbeskrivelser eller SEO-tekster skriver dog – desværre – ikke sig selv, og vælger du helt at udskyde “projekt-tekstforfatning”, går du glip af organisk trafik, kunder i butikken og vækst.

Sælg mere med de rigtige tekster

Vi tilbyder en lang række ydelser, herunder at skrive SEO-tekster, webtekster og produktbeskrivelser. Hvis du er ude efter at hyre en freeelance tekstforfatter, så tilbyder vi også det. Se mere her på siden.

Tiltræk den rigtige trafik fra Google

Tekstforfatning er en svær størrelse. Hvis ikke du ved, hvordan du skal nedfælde de fortryllende ord, der gerne skal få dine besøgende til at købe eller kontakte dig, kan du skrive nok så flot og struktureret. Men hvis ikke det giver den ønskede effekt, kan det være lige meget. I så fald er det bare fyldord eller et online visitkort, der ikke tiltrækker besøgende.

I TEXTA er tekstforfatning vores absolutte kernekompetence, og der er virkelig løbet meget vand under broen, siden vi skrev det første ord for en kunde. I dag leverer vi rundt regnet et par millioner ord om måneden til diverse kunder. Alt fra produktbeskrivelser til pressemeddelelser for små og store virksomheder og webshops.

Vi betragter det skrevne ord som sælgeren i en butik. Det er ordene, der skal få ens potentielle kunder til at foretage en handling på siden. Vi ved, hvad der virker på tværs af brancher og har 40 tekstforfattere, der har mangeartede interesser og specialer, som med udgangspunkt i dine input og din målgruppe kan udarbejde tekster, der giver mening og skaber engagement.

Har du brug for hjælp til at forfatte tekster til din hjemmeside eller webshop, finder vi den rette specialist til dig, som kender dit fagområde. Vi arbejder med søgeordsanalyser, så du kan blive fundet på Google på relevante søgeord, du gerne vil rangere på – og så læser vi korrektur på alt, før det forlader moderskibet.

Skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til tekstforfatning til din hjemmeside, webshop eller noget helt tredje? Lad os hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os nedenfor.

Kontakt os

Professionel tekstforfatning til hjemmeside og webshop

Har du ikke selv tiden, lysten eller kompetencerne til at tiltrække og fastholde dine besøgende med værdiskabende tekster og beskrivelser, har vi det heldigvis. Uanset om det er tekstforfatning til hjemmeside eller webshop, er det de samme faglige værktøjer, vi tager i brug.

Med en professionel tekstforfatter får du tekster, der er skrevet, så de passer til din side. Vi skriver ikke bare løs for at fylde din side med indhold. Hvert et ord tæller og har en mening. Vi ser ofte kunder, der gerne vil have en hjemmeside med så lidt indhold som muligt. Men her skal man lige have in mente, om ikke man skal have kunden for øje.

Vi har en holistisk tilgang til tekstforfatning. Det betyder, at vi anskuer det skrevne ord som en del af det, men at vi også tager højde for, om det nu også er de rigtige ord, som giver mening i forhold til, hvad folk søger efter på Google.

Vores beskrivelser har den hensigt at skabe så stor værdi og engagement som muligt, så det får folk til at købe, tilmelde sig et nyhedsbrev, ringe op, sende en e-mail eller en helt femte form for makro- eller mikrokonvertering. Vi tilpasser naturligvis dit indhold til den overordnede målsætning, således at det giver mening for din forretning.

Ingen tomme ordkalorier

Vi tjener penge på hvert et ord, vi skriver. Og vi vil typisk anbefale dig tekster af en vis længde, eftersom vi grundet empiri og erfaring ved, hvad der fungerer. Men der er ikke tale om tomme ordkalorier, der i realiteten kunne undværes. Vi har et klart incitament til at levere tekster, der skaber trafik og omsætning til dig og din virksomhed. Ellers kommer du jo ikke igen.

For os er tekstforfatning motoren i maskinrummet. Det er den, det hele drejer sig om. Men den motor består af en masse forskellige dele. I overført betydning naturligvis. I vores tilfælde er tekstforfatning et bredt ord, der favner blandt andet: webtekster, SEO-tekster, oversættelse, transskribering, produktbeskrivelser og pressemeddelelser.

Vi hjælper dig med at promovere din virksomhed på nettet, så du opnår større digital synlighed. Findes du ikke på de første sider på Google, eksisterer du stort set ikke. En forudgående søgeordsanalyse og implementering af de udvalgte søgeord kan på den måde bidrage til at skabe organisk vækst.

Vi skriver ikke for sjov. Vi skriver, fordi det er sjovt at skabe værdi for vores kunder, så de anbefaler os til andre. Det er det største skulderklap, vi kan modtage.

Har du noget, der skal skrives, kan vi gøre det for dig. Vi forstår, at du hellere vil bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi.

Tekstforfatning til en konkurrencedygtig pris

Hos os får du tekstforfatning til en pris, der er særdeles konkurrencedygtig. Skal du have skrevet tekster til hele eller dele af din hjemmeside, eller er det webshoppen, alle produkter og kategorier, der står for tur, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan også hjælpe dig med en strategisk contentplan samt sparring omkring kommunikation.

Du kan have verdens bedste produkter/ydelser og priser. Og du kan endda have nogle farverige og interessante tekster, der lyder godt i dine egne ører. Men hvis ikke de er skrevet, så de henvender sig til din målgruppe, kan det være lige meget. Det er kunderne, der skal købe hos dig. Det er dem, du skal leve af.

Der er stor forskel på ordlyden, når man tiltaler et segment fra 55-65 år og et fra 15-18 år. Kender du ikke din eksakte målgruppe, er det et godt sted at starte, før du begiver dig i kast med tekstforfatning eller får professionelle til at gøre det for dig. Så spilder du ikke tiden med at ramme de forkerte.

Som tekst- og kommunikationsbureau laver vi heller ikke selv de computere, vi arbejder på. Det lader vi specialisterne om. Det samme bør du gøre med dine tekster, hvis ikke du har forstand på det.

Vi tager udgangspunkt i alle dine unikke værdier. Dine såkaldte USP’er (Unique Selling Points). Med dem, din målgruppe og dine søgeord in mente udarbejder vi tekster, der passer til hver side, produkt eller ydelse til din hjemmeside eller webshop. Vi benytter os også af storytelling, hvor det giver mening og værdi. Vi gør som sagt ikke noget uden grund og mening.

Kontakt os, hvis du vil have en pris på tekstforfatning eller have et møde, hvor vi kan drøfte dine ønsker, krav og behov. Vi kan levere inden for ganske kort tid og overholder altid vores deadlines. Bestil derfor trygt hos os, hvis du værdsætter en fleksibel tekstpartner, der er nærværende og tilbyder tekstforfatning til en pris, der er til at betale og ikke vælter dit budget.

Se, hvad vi også kan hjælpe dig med…

Tekstforfatter

Undersøgelser fra FDIH viser, at 81% af danske netshoppere er tilbøjelige til at fravælge en webshop, såfremt dennes produktbeskrivelser eller billeder er mangelfulde. Det er dog ikke kun dine kunder, der sætter pris på fyldestgørende produktbeskrivelser – Google tillægger ligeledes (relevante) produkttekster stor værdi.

Læs mere

SEO-tekster

Dine hjemmesidetekster er afgørende for dit sites placeringer i Googles søgeresultater. Ønsker du hjælp til bedre indhold fra erfarne tekstforfattere med øje for konverteringsoptimering og content marketing? Vi kobler søgemaskineoptimering og relevant indhold sammen – det skaber målbare og langtidsholdbare resultater.

Læs mere

Webtekster

Søgeresultaterne på side 1 af Google løber med 92% af den samlede trafik. Skal du gøre dig forhåbninger om en plads i rampelyset og en bid af kagen, er relevant indhold en grundlæggende forudsætning. Vi hader keyword stuffing og duplicate content. Vores målsætning er din synlighed – er du klar til at stryge til tops på Google?

Læs mere

Produktbeskrivelser

At transskribere kan være et omstændigt arbejde, som kræver meget tid og hårdt arbejde. Vi har hjulpet utallige studerende, et væld af virksomheder og diverse offentlige myndigheder med transskription. Lad os stå for transskribering af dine lydfiler, så du kan koncentrere dig om noget andet.

Læs mere

Se vores cases