SEO-tekster

Søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster er afgørende for din hjemmesides synlighed på Google.

Med et dusin stærke SEO-tekster eller artikler øger du dine muligheder for at få en god placering i SERPs, hvilket er ekstremt vigtigt, da langt de fleste mennesker aldrig går videre til side 2.

SEO-tekster – tiltræk besøgende med de rigtige tekster

Vil du være synlig online, kommer du ikke udenom SEO-tekster. Men hvad er SEO-tekster egentlig for en størrelse? SEO står for Search Engine Optimizationog betyder oversat, at man optimerer til søgemaskiner som fx Google. Man gør det altså nemmere for en søgemaskine at kunne finde det indhold, man har på sin hjemmeside. Det kan man blandt andet gøre ved brug af SEO-tekst, som ret beset er tekst, der er optimeret mod de søgeord, du gerne vil findes på, når folk søger på Google.

I dag med stigende konkurrence på nettet, hvor der hele tiden kommer flere hjemmesider og konkurrenter til, giver det ikke mening at udarbejde indhold til en hjemmeside, uden at det tager afsæt i søgeord. De er midlet til målet – nemlig at tiltrække flere besøgende til hjemmesiden, som bliver til betalende kunder.

I TEXTA er vi drevet af at skabe organisk indhold, hvilket vi hjælper både store og små virksomheder med. Om du har en veletableret forretning, der omsætter for milliarder eller en mindre webshop på hobbybasis, er ikke afgørende. Det er de samme metodikker, der gør sig gældende, når det kommer til at skrive gode SEO-tekster. Og det er vi specialister i og kan hjælpe dig med både strategi og eksekvering, der giver mening og værdi for netop din forretning.

Vores koncept bygger på, at man kombinere det tekniske setup og knowhow om SEO, hvordan man bliver rangeret på Google samt gældende spillereger og tekstforfatning på niveau med journalistik og faglitteratur. Vores team er sammensat af folk, der har erfaring og uddannelse i begge dele, og på den måde sikrer vi, at vores kunder får den allerbedste løsning.

Sælg mere med gode SEO-tekster

Betragt teksterne på din side på lige fod med sælgeren i en butik. Og ikke blot som et online visitkort. Der skal være mere end kontaktoplysninger. Der skal være noget indhold, der giver dine besøgende lyst til at foretage en handling. Rundt regnet fabrikerer vi godt og vel et par millioner bevingede ord til SEO-tekster hver eneste måned. Vi ved derfor, hvad der virker i dag, og hvad der virker i morgen. Sælg mere med gode SEO-tekster, som skaber værdi og engagement hos dine besøgende. Det er guld værd.

Har du ikke gjort noget ud af indholdet på din hjemmeside, er det et godt sted at starte, før du begynder at fokusere på konverteringer og betalt trafik. Rent fundamentalt skal din side være så indbydende som muligt og invitere folk pænt indenfor. Giv dem en god introduktion til, hvad de kan forvente at finde.

Gør det overskueligt og nemt at navigere, og understøt billeder med tekst, der giver merværdi. Dernæst kan du dykke dybere ned i, hvordan du konverterer flere af dine besøgende til betalende kunder, hvilket igen kommer an på, hvor godt og præcist man har formuleret sig i sit content – både når det kommer til video, billedemateriale og tekstforfatning.

Arbejder du ikke med en indholdsdrevet strategi, kan vi hjælpe dig med det. Med afsæt i en forudgående søgeordsanalyse, hvor vi ser på konkurrencen på dine foretrukne søgeord, kan vi skabe en konkret plan for, hvordan indholdet på din side skal udformes. Naturligvis kombineret med de ting, der gør dig og din forretning unik. Alle dine USP’er (Unique Selling Points).

Skal vi også hjælpe dig?

SEO-tekster er din genvej til Googles søgeresultater. Vi tilbyder at optimere dine tekster ift. udvalgte søgeord.

Kontakt os

Et godt SEO-tekst eksempel

Du er landet på denne side af to mulige årsager. Du kom ind på texta.dk via en anden side og vil se lidt nærmere på vores services. Eller du er kommet direkte her til siden, fordi du søgte på noget med SEO-tekster. Vi praktiserer, hvad vi prædiker. Derfor er siden her udarbejdet med henblik på at skabe trafik på netop SEO-tekster samt andre relaterede søgeord (LSI – Latent Semantic Index).

I TEXTA har vi en holistisk tilgang til content og SEO. De to discipliner hænger unægteligt sammen og er derfor vigtige at forstå synergien hinanden imellem. Samtidig med at vi behager Google, leverer vi også noget indhold i vores tekster, som behager pågældende målgruppe, vi skriver til. Igen er det SEO-tekst, der skal beskrive og begejstre den, der læser. Og helst i sidste ende få vedkommende til at købe eller tage kontakt.

Du kan godt søge på billige SEO-tekster på Google og finde det, du har behov for. Men du får, hvad du betaler for. Hos os kan du være sikker på, at der mening med galskaben, når vi anbefaler tekster på din side, som skal være fra 200-2.000 ord med nogle udvalgte søgeord implementeret. Og selvom det virker håbløst og unødvendigt, er det bevist, at det har en afgørende betydning.

Alt efter om der er tale om kategoritekster, landingssider eller produktbeskrivelser gælder forskellige spilleregler, der har indflydelse på rangering og prioritering af søgetermer ud fra, parametre som konkurrence, søgevolumen og slagspræferencer. Vi har din målgruppe in mente hele tiden, når vi nedfælder ord i en meningsfyldt rækkefølge, og vi tænker på, at det skal give dig omsætning i sidste ende.

Ingen volapyk – kun velvalgte ord, der tæller

For et par år siden kunne man snyde Google til give ens side en god placering, hvis bare man plottede en masse søgeord ind i teksterne på ens side. Den taktik dur ikke i dag. Men vi ser til stadighed folk, der har den opfattelse, at det giver mening. Google kan godt skelne mellem godt og dårligt indhold. Det kan dine potentielle kunder også. Derfor giver det ikke mening – og det er spild af tid, penge og volapyk, der ikke får dine besøgende til at kunne lide dit indhold.

Skriver du for at få Googles opmærksomhed eller for at få kunder? Er målet at få flere kunder, skal indholdet have relevans for dine besøgende. Jo længere tid, de bruger på din side, jo bedre. Vi har et kompetent team, som har speciale i tekstforfatning og har mange forskellige interesseområder. Vi finder den skribent, der passer bedst til din forretning, som har den fornødne erfaring og er 100-metermester i at beskrive dine produkter eller ydelser. Vil du hellere bruge tiden på noget andet end at skrive tekster til din hjemmeside, så lad os om at gøre det, vi er allerbedst til.

Vi tilbyder at skrive professionelle SEO-tekster til en konkurrencedygtig pris, så du får mere ud af din hjemmeside og tiltrækker de rigtige besøgende. Så slipper du for, at folk ringer unødvendigt med spørgsmål til ydelser eller produkter, som de er blevet forvirrede af på grund af eksempelvis indforståede formuleringer på hjemmesiden, og du får leads direkte ind på din hjemmeside, som direkte leder efter en leverandør af din kerneydelse. Nemmere bliver det ikke.

I samme ombæring kan vi tilbyde en søgeordsanalyse, så du målretter dit indhold mod de rigtige søgeord. Lad os tage en ganske uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde en passende løsning til dig. Du skal være velkommen til at kontakte os, uanset om det er tekst til en enkelt side eller til en hel hjemmeside eller webshop. Vi har kapaciteten til at kunne varetage store opgaver, hvorfor du ikke går forgæves med din forespørgsel hos os. Og så slipper du også for at læse korrektur bagefter, da vi aldrig sender noget ud af huset, før det har været en tur forbi vores korrekturafdeling.