Tekstforfatter

Som hjemmeside- eller webshopejer har du rigeligt at lave, og det er ikke alle, der kan skrive “tekstforfatter” på CV’et. Er du nystartet, rækker pengene sandsynligvis heller ikke til at ansætte en skribent.

Dine produktbeskrivelser eller SEO-tekster skriver dog – desværre – ikke sig selv, og vælger du helt at udskyde “projekt-tekstforfatning” går du glip af organisk trafik, kunder i butikken og vækst.

Outsource din tekstforfatning – spar tid og besvær

Som ejer af en hjemmeside eller webshop har du rigeligt at se til. Det er derfor ikke alle, der har tiden til at udvikle, sælge og samtidig kunne skrive ”tekstforfatter” på CV’et. Dine produktbeskrivelser eller SEO-tekster skriver dog – desværre – ikke sig selv, og vælger du helt at udskyde ”projekt tekstforfatning” går du glip af organisk trafik, kunder i butikken og vækst.

Med en professionel tekstforfatter kan du spare dig selv for både tid og besvær, når det kommer til udarbejdelse af professionelle tekster, der både formidler og sælger dit budskab. Med en freelance skribent er du sikret fleksibilitet, skalérbarhed og høj faglighed, og du får større frihed til at fokusere på de arbejdsopgaver, du mestrer.

Imens tager skribenten sig af formidlingen af den værdi, din forretning skaber for dine kunder. Er du ikke perlevenner med komma, punktum eller sammensatte ord, opnår du desuden med en tekstforfatter et mere velformuleret og professionelt budskab uden stave- og slåfejl. Det kan være et irritationsmoment for kunden, som fjerner fokus fra værdiskabelsen.

Ifølge et britisk studie svarede hele 74 % af de adspurgte, at de var opmærksomme på kvaliteten og grammatikken af teksterne, når de besøgte en virksomheds hjemmeside, og hele 59 % ville fravælge en virksomhed på baggrund af stavefejl.

Opnå større synlighed på Google og engagement hos dine besøgende med en professionel tekstforfatter

En dygtig tekstforfatter forstår at skabe godt indhold, som er fængende, vækker appetit og sælger. Betragt dine tekster som dit online visitkort, der skal skabe opmærksomhed, være informativt og engagere dine kunder til at handle.

En så betydningsfuld opgave overlader man vel ikke til hvem som helst? Med den rette tekstforfatter, der har forståelse for jeres koncept og produkt, får din virksomhed et stærkt kort på hånden med kvalitetstekster, der fanger essensen af jeres virke.

Der ligger et stort arbejde bag hver eneste tekst eller beskrivelse, hvis målsætningen er indhold, der behager søgemaskiner såvel som mennesker, og du har altså ikke råd til at overlade det til folk, der ikke er eksperter på området.

Dette betyder, at tekstforfatning i sig selv er en disciplin, som kræver, at man går analytisk til værks og har øje for såvel søgeord, syntaks og semantik. Besidder du ikke selv disse kompetencer, eller ønsker du snarere at fokusere på andre dele af din forretning, står vores fleksible og professionelle tekstforfattere klar til at hjælpe dig med at formidle din virksomheds identitet, værdier og budskab på skrift.

Vi tager vores arbejde og din virksomhed alvorligt. Vi mener nemlig, at en tekstforfatters opgave ikke blot er at informere og formidle – skribenten er ligeledes ansvarlig for at skabe troværdighed og tillid til din forretning samt grobund for større eksponering på Google. I fællesskab med dig skaber vores freelance skribenter indhold, som du til hver en tid kan stå inde for.

Skal vi også hjælpe dig?

Leder du efter en professionel tekstforfatter til et fast samarbejde, eller har du brug for en freelance tekstforfatter? Find en kompetent tekstforfatter her.

Kontakt os

Få en fast tekstforfatter tilknyttet din opgave

I TEXTA har vi en bred palette af dygtige og kompetente tekstforfattere, som favner vidt og bredt inden for interesser og nicher. Har du behov for en tekstforfatter med en skarp fyldepen, tilbyder vi alt fra uddannede journalister til marketing- og kommunikationsstuderende samt undervisere på landets universiteter.

Under hele forløbet med os vil du have en fast tekstforfatter tilknyttet, som sætter sig ind i virksomhedens DNA, hvilket dermed sikrer, at der kommer en rød tråd i alle dine tekster og alt din kommunikation online.

Vi vil agere sparringspartner i forhold til dine hjemmesidetekster, og vi har et væld af kompetente ressourcer at trække på, uanset om du er automekaniker eller advokat. Vores skribenter har en bred vifte af interesser og erhverv, hvorfor du hos os altid er sikret en skribent, der har kendskab til og erfaring med netop din branche.

Vores dedikerede hold af tekstforfattere sætter en ære i korrekt sprogbrug, kommatering og tegnsætning efter gældende regler – en viden, der løbende opdateres gennem relevante kurser og undervisning.

Med relevante uddannelser i bagagen sikrer vi dig og din forretning høj faglighed, kvalitet og forståelse for, hvilke tekster du har brug for. Vi er meget omhyggelige i vores rekruttering af nye tekstforfattere – vi overlader ikke ansvaret for vores kunders tekster til Gud og hvermand.

Med den rette medarbejderstab er vi parate til at hjælpe dig med din opgave uanset omfang, kompleksitet og emne. For os handler det om at skrive unikke tekster, der skaber synlige resultater gennem bedre placeringer i søgemaskinerne og flere tilfredse kunder, og det er vi eksperter i.

Mangler du en særdeles kompetent tekstforfatter, der forstår at skrive tekster ud fra dine kerneværdier og din forretnings DNA, er vi klar til at servicere dig med tekstforfatter af høj kaliber med stor faglig integritet og en tilegnet viden inden for mange forskelligartede fagområder.
Det skal igen understreges, at du får den samme tekstforfatter gennem hele forløbet, således at tone of voice forbliver den samme på hele din hjemmeside.

Du får professionelle tekster med dit eget unikke udtryk, som er tilpasset dine potentielle købere, så de mødes i øjenhøjde. Vores skribenter vejer nøje hvert eneste ord på en vægtskål, da vi ved, hvor meget det rette ord betyder for det samlede billede – både i forhold til dine kunder og Google. Også transskribering kan vi hjælpe dig med.

Online tekstforfatter med øje for resultater

Har du hverken tid, lyst eller kompetencerne til at skrive gode og fængende tekster, der sælger og skaber synlige resultater hos søgemaskinerne og på bundlinjen, kan du trygt overlade opgaven til en eller flere af vores skribenter. Vi tilbyder dig adgang til et væld af kompetente og erfarne tekstforfattere, der lever og ånder for tekstforfatning, indholdsoptimering og content marketing.

Vi sætter en ære i at formidle dit budskab i tråd med dine ønsker og behov – i fællesskab opnås det bedste resultat. Flere undersøgelser viser en klar korrelation mellem tekstens længde og placering på Google – jo længere tekster des større synlighed.

Vi skriver flere hundredtusinder ord hver eneste måned året rundt, så skal vi varetage dine webtekster og skabe konkrete, målbare resultater for din forretning?

Du slipper for alt besværet med søgeordsanalyser, meta descriptions, title tags, intern linkstruktur og andre tekniske arbejdsopgaver – det klarer vi. Bestil dine tekster hos os, og få indhold retur, der er klar til at blive benyttet på din hjemmeside eller webshop fra dag 1. Der bliver naturligvis læst korrektur på dine tekster, så hvert komma og punktum sidder, som det skal – det er med i prisen.