White papers

Hos TEXTA er vi blandt landets førende eksperter i white papers. Vi har stor erfaring med at udarbejde gated content, der effektivt skaber leads og brand awareness hos vores kunder.

Vi hjælper dig med alt lige fra faglig rådgivning og indholdsproduktion til grafisk setup og annonceringsstrategi. Så skal vi være din nye samarbejdspartner og sikre dig brandvarme leads på stribe?

Research, produktion og design – i én samlet pakkeløsning

Selvom white papers efterhånden er et udbredt fænomen inden for marketingbranchen, er det stadig de færreste, der formår at mestre det til fulde. Der er tale om en vanskelig disciplin, som kræver både investering af tid og ressourcer, fordelt på flere specialkompetencer – herunder faglig research, vidensindsamling, tekstforfatning, grafisk opsætning og eventuelt annoncering.

Som virksomhed kan det være svært og dyrt at facilitere alle kompetencerne in house. Derfor er der stor fornuft i at udlicitere arbejdsopgaverne til professionelle og specialiserede samarbejdspartnere, der kan eksekvere effektivt og sikkert på opgaverne efter ønske. Og netop dét kan vi som specialister på feltet tilbyde dig.

Vi har tilegnet os alle de nødvendige kompetencer og samlet dem under ét tag. Det sikrer, at vi både kan levere kyndig rådgivning igennem hele processen og kan stå for udfærdigelsen af det endelige slutprodukt. Vores produktions-, grafik- og strategiafdeling er nært integrerede. Det tætte samarbejde skaber et optimalt arbejdsflow, hvilket er din personlige garanti for levering inden for den aftalte deadline.

Vi er skolet i dybdegående research inden for alle tænkelige fag- og branchefelter, er skarpe på indsigtsformidling i øjenhøjde og besidder de grafiske evner til at kunne udforme visuelt appellerende setups, der skaber blikfang og afspejler din virksomhedsidentitet. Med andre ord: Alt, hvad du skal bruge for at udvikle et stærkt performende slutprodukt, der skiller sig ud og skaber værdi for din målgruppe såvel som din forretning.

Husk de 3 grundpiller – intention, målgruppe og budskab

Hos TEXTA anser vi hvert white paper som et unikt tilfælde. Og det samme gælder med hensyn til vores kunder. Det betyder, at vores arbejde altid tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og forretningsmål. Gennem tæt og løbende dialog finder vi i fællesskab frem til produktets ”hvad”, ”hvem” og ”hvorfor”, hvorefter vi påtager os opgaven at eksekvere på ”hvordan”.

Hele dette procesforløb tager afsæt i en afklaring af følgende tre grundpiller:

 1. En underliggende intention, der giver white paperet mening og formål
 2. En nøje afgrænset målgruppe, der er bestemmende for blandt andet produktets tone of voice, målretning, detaljeringsgrad og lignende
 3. Et klokkeklart, skarpt og veldefineret budskab, der er tilpasset præcist efter intentionen og målgruppen.

Disse tre grundpiller er både forudsætningsgrundlag og retningsgivende for arbejdsprocessen og slutproduktet. Og vi hjælper dig gerne med afklaringen heraf som din faglige sparringspartner.

Skal vi også hjælpe dig?

Har du en gylden idé til et white paper? Men mangler du tid, ressourcer og kompetencer til at føre idéen ud i livet? Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud her – kun ved hjælp af få klik.

Kontakt os

Din personlige trusted advisor – et samarbejde med fordele

Som content marketing-værktøj afspejler white paperet en lang række kommercielle fordele. Vi sørger for, at du rent faktisk får udnyttet samtlige af disse fordele mest muligt, så slutproduktet kaster maksimal værdi af sig – blandt andet i form af:

 1. Øget brand awareness og ”top of mind”-status
 2. Effektiv leadgenerering
 3. Skarpere brand- og produktdifferentiering
 4. Styrket markedspositionering som fagekspert
 5. Optimale showcase-muligheder.

Vores service er ekstrem tilpasningsdygtig og fleksibel. Vi har erfaring med bestillinger i alle størrelsesordner og opererer selvfølgelig altid ud fra en fair og fast prissætning, som er baseret på den enkelte kundes oplæg. Med os som din trusted advisor får du blandt andet:

 1. Én fast kontaktperson, der kender til din forretning og dine behov
 2. Hurtig eksekvering med respekt for din deadline
 3. Kompetent og lydhør rådgivning og sparing
 4. En fast, konkurrencedygtig timepris, hvor alle kan være med
 5. Mulighed for versioneringer og oversættelse til forskellige sprog.

Så er du klar til at skabe værdi – både for dine kunder og din egen forretning? Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan denne win-win-situation kan blive aktuel for dig.