Du skylder dig selv løbende at investere i din egen faglige udvikling. Marketing- og kommunikationslandskabet er under konstant forandring, og hvis du ikke følger med, overser du måske en mulighed. Vi ved meget om mange ting og tager vores egen medicin, når det kommer til at holde sig til. Vil du have vores (og snart din egen) nyeste viden i workshop-format?

Rammer og retning for stort og småt

Det kan være svært at holde overblikket og udsigten i en hverdag med 117 arbejdsopgaver, der skal nås. Viden og faglig udvikling skal i vores optik ses på lige fod med motion og sunde kostvaner. Som vigtige komponenter i et arbejdsliv i balance og fremdrift. Især i en branche som vores, hvor hver dag er en eksamen.

Med lidt god vilje kan du kalde os vidensvejledere eller -coach. Vores workshopformater kan tage den form, du ønsker og handle om stort eller småt. Måske har du brug for at blive opdateret på den store, strategiske klinge? Måske er det blot en lavpraktisk reminder om, hvordan det nu lige var, man gjorde. Vi holder dig i hånden og sætter rammerne og retningen.

For en eller alle og om det, der giver mening

Uanset om du er dig selv eller en blandt mange i din afdeling, finder vi et format, der passer til dig eller jer. Vi gennemfører både intensive, personlige forløb for ambitiøse marketing- og kommunikationsgodtfolk, men også bredere sammenhænge og scener for teams, afdelinger eller organisationer om de ting, vi er gode til.

Du bestemmer overskriften og agendaen. Vi hjælper dig også gerne med at vælge mellem de mange kolde og varme retter i kommunikations- og marketingbuffeten, så du får serveret det, du har brug for, og som giver mening.

Ekspertviden eller godt at vide og i gang?

Vil du gerne selv, eller har du brug for en ekstern kickstart? Vi er vant til at gøre dygtige håndværkere endnu bedre eller at udvide sortimentet i redskabskassen, men kan også levere en god gammeldags omgang førstehjælp til marketing- og kommunikationsafdelingen, som virkelig har brug for hjælp.

Når vi kender dit udgangspunkt og mål, sammensætter vi i fællesskab et workshopforløb, der klæder dig på til den opgave, du skal løse. Vi trækker på vores ressourcer i huset, så du kommer godt videre eller i gang.

Sammen vælger vi et pensum og en lektiemængde, der giver mening.

Bliv ringet op