Virksomhedsprofil

Tekstforfatning og indholdsoptimering er i dag vigtigere end nogensinde, og i Googles bog vil de rigtige ord altid sige mere end 1.000 billeder.

Vi er et ungt, ambitiøst hold bestående af 35 kompetente content writers med flair for SEO, CRO og content marketing. Vores medfødte evne til at sætte ord i den rigtige rækkefølge har skabt værdi for hundredvis af såvel danske som udenlandske virksomheder – og selvfølgelig deres kunder. Vi har tjek på kommatering, styr på gældende praksis inden for SEO og SEM og massevis af sprogblomster i baghaven, så dit budskab ikke blot fremstår skarpt og velformuleret, men også fejlfrit og engagerende. Det, mener vi, er nøglen til at konvertere besøgende på din hjemmeside til betalende kunder, hvilket er alfa og omega for enhver velfungerende forretning.

Skal vi hjælpe dig med at møde dine kunder i øjenhøjde med tekst, der er til at forstå, og som lægger fundamentet til bedre placeringer i de organiske søgeresultater på Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner? Vores kontor er placeret i hjertet af Aarhus, og der er altid kaffe på kanden, hvis du har mod på et uforpligtende møde om dine muligheder.