Virksomhedsprofil

Vi er et content marketing-bureau fra Aarhus, men også en lille smule mere end det. Et bæredygtigt fokus, et jysk værdisæt og et par ord om vores historie har vi samlet her på siden. Få et indblik i, hvem vi er som bureau nedenfor.

Vores kontor er placeret i Smilets by, og der er altid kaffe på kanden, hvis du har mod på et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning. Du kan se mere om dem, vi tidligere har arbejdet med, på vores liste over referencer, og få indblik i det, vi kan hjælpe dig med her.

I TEXTA er vi specialister i content marketing. Vores hjerter og hjerner brænder for indhold, uanset medie og form.

Vi hjælper virksomheder, organisationer og institutioner med at opbygge relationer og sikre rød tråd i deres digitale kommunikationskanaler på tværs af platforme. Altid med udgangspunkt i vores værdier om ærlighed, gennemsigtighed og faglighed.

Vi er med dig lige fra den indledende strategi til den endelige eksekvering. På denne måde sikrer vi, at dit indhold og kommunikation har en retning og ikke er baseret på mavefornemmelser.

Vi er (stolte) nørder, men også helt almindelige mennesker der taler et sprog, du kan forstå. Ingen fine fornemmelser eller store armbevægelser. Kun tonsvis af ambitioner, gåpåmod og arbejdsomhed på vegne af din forretning og dine digitale kanaler.