Grafisk design

Grafisk design er tilbehøret til og måden, du anretter dit indhold og budskab på. Det er sløjfen og indpakningen, der gør dine indholdselementer mere spiselige og sikrer en rød tråd i dine forskellige brandelementer. Og det kan koste dig dyrt, hvis du ikke prioriterer dine visuelle indholdsformater.

Har dit visuelle udtryk tabt pusten, eller har dine kunder svært ved at spotte den røde tråd i dit indhold? Måske har du svært ved at gå fra koncept til konkrete kreativer? Grafisk design er ikke nogen nem opgave, men det udgør forskellen på halvdårlig og vellykket indhold/kommunikation.

Lad os hjælpe dig med dine grafiske designopgaver. Vores portfolio omfatter et stort udsnit af designelementer og -opgaver for både store og små virksomheder.

Dårligt design er dårlig forretning

Dine potentielle kunder fortjener godt design – og det gør din forretning også. For dårligt design er dårlig forretning. Dine designelementer har en afgørende betydning for din målgruppes opfattelse af dit brand, brugeroplevelsen på dit website og konverteringsraten i dit check out-flow.

Og ja, indrømmet. Rigtig mange designopgaver er baseret på mavefornemmelser og antagelser om modtagerens præferencer. Men datadrevet design er en disciplin, der så småt vinder frem ved hjælp af manøvrer som splittesting, heatmapping, multivariatanalyse mv.

Hos TEXTA kombinerer vi data med en strategisk trial and error-tilgang til grafik design. Vi påstår ikke, at vi har en one size fits all-model. Design tager nemlig afsæt i mennesker, der ikke altid tænker og handler rationelt. Det skal dine designelementer omfavne.

Skal vi også hjælpe dig?

Leder du efter en professionel tekstforfatter til at skrive dine produktbeskrivelser, ser vi frem til at hjælpe dig med dine tekstbehov – store som små.

Kontakt os

Grafisk design er mange ting – vi kan hjælpe dig med…

Grafisk design er en bred disciplin, men målet er som hovedregel det samme. Nemlig at sikre de visuelle rammer, der skal til for at skabe resultater – opmærksomhed, trafik, salg eller noget helt fjerde.

Kreativer kan bruges i alle dele af kunderejsen og til at ramme hele følelsesspektret hos din modtager. Netop derfor har vi igennem årene løst et hav af forskellige designopgaver på vegne af vores kunder og samarbejdspartnere, herunder:

  1. Design af kampagne- og annoncemateriale
  2. Skabeloner og templates, fx til nyhedsbreve
  3. Webdesign og -udvikling af hele sites eller landingssider
  4. Design til print, fx flyers, brochurer, magasiner mv.
  5. Design af og illustrationer til e-bøger, white papers og lign.
  6. Udvikling af infografikker og illustrationer til longreads

Strategi → Konceptualisering → Eksekvering → Implementering

De fleste fokuserer helt naturligt på slutproduktet, når det kommer til grafisk design. Men kvaliteten af det færdige designelement er et produkt af det arbejde, der går forud. Ønsker du at arbejde mere strategisk med dit visuelle indhold og dine designelementer, holder vi dig gerne i hånden med vores design-framework.

Vi træder et par skridt tilbage og sætter os i helikopteren med afsæt i følgende rammer:

  • Strategi
  • Konceptualisering
  • Eksekvering

Skal vi være en design-duo? Lad os drøfte mulighederne

Vi har stor erfaring med at arbejde på alle niveauer i et design-projekt – fra strategisk sparringspartner til eksekverende part. Vores team af Creative Specialists er fagligt stolte håndværkere med et bredt udsnit af designarbejde bag sig fra både store og små projekter i ind- og udland.

Du skal ikke tøve med at kontakte os. Vores team er klar til at hjælpe dig i mål, hvad enten der er tale om større eller mindre grafiske projekter.

Udfyld formularen nedenfor, hvis vi skal tage en dialog omkring et muligt samarbejde.