Review

Stavefejl og kluntede formuleringer er sjældent kærkomne, når man arbejder med kommunikation – særligt ikke, hvis der er tale om allerede publiceret indhold.

Det bliver ofte meningsforstyrrende og giver et uprofessionelt indtryk af afsenderen. Et indtryk, der kan betyde, at kunderne fravælger dig til fordel for dine konkurrenter. Via grundig korrekturlæsning og optimering hjælper vi dig med at producere fejlfrit indhold, så du kan fastholde dine kunder – og dit professionelle image.

Korrekturlæsning og review – et spørgsmål om optimering og konvertering

Har du svært ved at finde tid til at prioritere gennemlæsning af dine tekster? I så fald er du langt fra den eneste. Det er faktisk de færreste, der i arbejdsdagen kan finde tiden og ressourcerne til korrekturlæsning. Når man først har forfattet og udfærdiget sin tekst, kan det forekomme omstændeligt og uoverskueligt at skulle gennemgå det hele igen – og måske en gang ekstra. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig tiden, og vi elsker at transformere halvfærdige indholdsprodukter til endelige og fejlfrie slutresultater. I vores optik er korrektur ikke et nødvendigt onde, men en mulighedsgivende disciplin der kan være tungen på vægtskålen i forhold til, om dine potentielle kunder gider at bruge deres tid på dit indhold.

Men korrektur som disciplin handler langt fra kun om retskrivning, komma og punktum. Det er meget mere end det. Når vores team af korrekturlæsere og grammatiknørder arbejder, er det fast og naturlig praksis ikke kun at scanne tekster for stave- og kommateringsfejl, men de gennemlæser også indholdet med henblik på rent kommunikativt at kunne skrue de rigtige steder. Alt kommercielt indhold udgør en løftestang til at skabe salg. Derfor er det også afgørende, at dit indhold fremstår fejlfrit, strømlinet og 100% målgruppefokuseret. Kun på den måde kan du sikre dig det maksimale afkast af dine content-indsatser og ikke mindst opretholde et professionelt ansigt udadtil. Vi tilbyder grundige reviews og hjælper dig med at forbedre dine indholdsproduktioner. Den enkelte formulering får en ordentlig overhaling og bliver sprogligt finpudset, så dine budskaber kan stå knivskarpe og kan opnå den optimale salgsfremmende værdi.

Med andre ord: Vi tilstræber bevægelsen fra korrektur til konvertering.

Korrektur til stort og småt – og til slutspurten

Det er faktisk de færreste, der formår at skrive fejlfrit. Taste-, tegnsætnings- eller stavefejl samt sproglige uklarheder er nærmest normal praksis og kan ske for selv den bedste – og det gælder i den grad også inden for kommunikationsbranchen. I en hverdag, hvor ordrerne står i kø, arbejdstempoet er højt, og tidsøkonomien er presset, kan man nemt forfalde til at vælge den hurtige løsning og springe korrekturleddet over, så indholdsproduktionerne kan nå at blive publiceret og distribueret inden for deadline. Men det er ikke altid, at målet helliger midlet, og at den hurtige løsning er den bedste. Det resulterer alt for ofte i ufuldstændigt og dårligt indhold spækket med fejl. Vi kan hjælpe dig med både at opnå skarpskåret indhold og samtidig levere til tiden. Ikke ved at fjerne tidspresset fra din arbejdsdag, men derimod ved at fjerne fejlene – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores korrekturteam er gearet til at kunne håndtere alt fra A til Z. Store såvel som små. Vi tager bestik af din situation og dine behov og tilrettelægger arbejdsindsatsen herefter. Måske du kommer med en større opgave, der har en længere deadline, og som kræver både almindelig korrektur og omskrivning. Det kan også være, at du står med et akut behov for hjælp til en mindre ordre med en meget presset deadline. Uanset hvad kan vi garantere dig et fejlfrit og kvalitetssikret resultat, som bliver leveret rettidigt – hver gang. På baggrund af dine ønsker tilbyder vi dig alt lige fra dybdegående indholdsbehandling til forfinelse af det sproglige niveau. Vi trykker ”korrektur-speederen” i bund for dig, så du altid kan nå i mål til tiden og ikke mindst sikre dig indhold, der altid performer 100%.

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os stå for korrekturlæsning af din(e) tekst(er), så du undgår stavefejl, forkerte/manglende kommaer og kludret indhold.

Kontakt os

Et sprogligt brush-up – vær klar i spyttet

Et kommunikativt og kommercielt budskab har ingen værdi, hvis ikke det kan afkodes og forstås af modtagerne – og helst helt uden problemer. Et skriftligt produkt, der er sprængfyldt med fejl eller emmer af dårligt sprog, kan gøre afkodningsprocessen besværlig. Og er der noget, nutidens travle forbrugere ikke bryder sig om, så er det besvær og tidsspild. Der skal ikke meget til, før de er videre til det næste alternativ, der byder sig – hos din konkurrent. Opskriften på at fastholde og skabe interesse hos forbrugerne er ganske simpel: Vær klar i spyttet. Dit indhold skal være pænere og mere appellerende end dine konkurrenters. Hver eneste eliminerede fejl kan være med til at forcere din førerposition i forhold til dine konkurrenter i kampen om forbrugernes gunst.

Logikken er egentlig meget lige til. Ligesom at en kniv skærer bedre, hvis den er skarpsleben, trænger dine budskaber bedre igennem, hvis de skarpe og fejlfrie. Jo mere klart og tydeligt dit indhold er udformet, desto bedre betingelser har det også for at performe godt. En opgave, der dog er lettere sagt end gjort – særligt i en hverdag, hvor ”to do”-listen i forvejen er lang og tiden presset.

Vi giver dit indhold et sprogligt brush-up, så det kommer til at fremstå så attraktivt som muligt over for læserne, og vi vil gerne agere sparringspartnere og rådgive dig i, hvordan du kan optimere dine budskaber, hvad end der er tale om længere tekstpassager eller enkeltstående slogans. På den måde kan vi hjælpe dig til at spytte længere end dine konkurrenter og ramme plet med din kommunikation.

Grundigt kvalitetstjek – et komma kan redde liv

Et komma kan redde liv: ”Vi skal spise, mormor” og ”Vi skal spise mormor”. To næsten identiske sætninger, der dog har vidt forskelligt meningsindhold. Ét enkelt komma redder den første sætning fra at blive en uhyggelig fortælling om kannibalisme, hvilket tydeligt illustrerer, hvor afgørende korrekt kommatering egentlig er. Mangelfuld tegnsætning såvel som stavefejl kan skabe indholdsmæssig betydning, der ikke er intenderet, og det kan have fatale konsekvenser for formidlingen af dit budskab. Derfor er det vigtigt at begrænse dit indholds fejlmargen, og det kan vi være behjælpelige med. Vi påstår ikke, at vi er fejlfrie. Men vores korrektur-hajer er ultra skarpe og er uddannet til at kunne spotte og udbedre enhver type fejl, og vi gør en stor dyd ud af at levere produkter af højeste kvalitet. Og vi fanger tilmed de fejl, som stavekontrollen (alt for ofte) overser.

Vores korrekturlæsning dækker over flere services. Når vi læser almindelig korrektur, har vi fokus på retskrivningen efter alle kunstens regler, og det er dig, der er med til at definere, hvor fin ”tættekammen” skal være. Vi tilbyder også sproglig og indholdsmæssig omskrivning som særskilt service. Det tager få sekunder at spotte det indhold, der er skrevet lidt for hurtigt pga. usammenhængende og kluntede sætninger, hvilket vidner om et manglende engagement. Vi hjælper dig til at transformere et svagt sprog til stærke formuleringer uafhængigt af, hvilket fag der er tale om. Vi behandler altså indhold på alle faglige niveauer – både de tekniske og de mere generiske af slagsen – og giver dem et kvalitetstjek på alle planer – såvel sprog og mening som budskabsformidling.

Skriftligt skarpskyderi – til alle typer af erhverv

Korrektur er en bred disciplin og handler langt fra kun om rettelse af stavefejl og korrekt tegnsætning. Det handler i den grad også om at kunne rette til og optimere indholdet, så det fremstår formålsrettet og sprogligt er tilpasset netop din målgruppe. For at få mest ud af dine kommunikationsindsatser skal du kunne tale direkte til din målgruppe i øjenhøjde og i et forståeligt sprog, så de føler sig set og hørt. Vi hjælper dig med at tilpasse dit indhold, så du og din målgruppe kan tale samme sprog, og vi indstiller sigtekornet, så du kan du ramme plet med dine budskaber.

Når du søger en hjælpende hånd til korrektur, er det vigtigt at overveje, hvilket konkret behov du har. Står du med en næsten færdig tekst, der kun mangler den sidste finish og gennemlæsning, eller mangler du nogle eksterne og kompetente øjne på indholdet, der kan komme med et bud på, hvordan slutproduktet kan forbedres?

Om du står med det ene eller andet behov, kan du uden tvivl finde en tilpasset løsning hos os, og vores team af content creators hjælper dig tilmed også gerne med at udforme dit indhold helt fra bunden, hvis du ønsker, at dine tekster skal sidde lige i skabet fra starten af. Vores kundeportefølje spænder vidt og bredt, og vi har stor erfaring med at levere korrekturlæsning og reviews til alle typer af erhverv. Netop derfor lader vi os heller ikke begrænse af, hvilken type tekst og genre der er tale om. Vi behandler alle former for tekster lige fra produkttekster, pressemeddelelser, rapporter og nyhedsbreve til manuskripter og afhandlinger af juridisk eller forskningsmæssig karakter og meget mere.

Korrektur handler om den gode læseoplevelse – og troværdighed

Problemer med sammensatte ord, forveksling af ”af” og ”ad”, ”nogle” og ”nogen”, ”ligge” og lægge” eller tendens til at formere alt for lange, komplekse sætninger med overforbrug af indskudte sætninger? De skriftlige fejltyper og sproglige mangler er mangfoldige, og de bidrager alle sammen til at forringe selve læseoplevelsen og interaktionen med dine produkter eller ydelser. Korrektur handler kort sagt om den gode – eller dårlige – brugeroplevelse. Korrekturlæst indhold kan være dét, der afgør, hvorvidt de besøgende på din hjemmeside eller webshop rent faktisk gider at blive hængende og i sidste ende føler sig motiverede til at lægge penge i din forretning. Og det endelige udfald afhænger her i høj grad af spørgsmålet om troværdighed og professionalisme.

Det gælder ultimativt om at give forbrugerne et klart indtryk af, at din virksomhed kan levere en pålidelig og troværdig service. Fejl og dårlige formuleringer planter hurtigt mistillid og en mistanke hos læserne, der let lader sig skræmme pga. frygten for at blive taget ved næsen. Hackere og andre ondsindede IT-forbrydere bliver ofte afslørede som følge af deres manglende evne til at kunne formulere sig korrekt og forståeligt. Derfor er forbrugerne med rette kritisk indstillede og mistroiske, når de møder indhold, der afspejler dårligt sprog, stavefejl og sjusk. Korrekturlæsning kan her være med til at (gen)etablere afsenders troværdighed. Det gælder om at overbevise din målgruppe om, at din hjemmeside ikke er et ondsindet fupnummer eller et resultat af en hurtig Google Translate-løsning. Med skriftlig korrekthed samt velformuleret og velstruktureret indhold kan du få opbygget den nødvendige etos, der skal til for, at forbrugerne føler sig (købs)motiverede og gerne vil interagere med din virksomhed.

Skriv korrekt – skriv til os

Enhver type virksomhed arbejder med indholdsproduktion i en eller anden udstrækning. Det kan være, du har en forretning, hvis identitet, kernekompetencer og -værdier skal formidles til dine kunder, eller måske du driver en webshop, der i det daglige kræver sproglig og tekstuel opdatering af produkttekster. Uanset hvad kalder enhver form for indholdsarbejde på skriftlig og sproglig korrekthed – det vil sige korrektur. At skrive fuldstændig fejlfrit er en umulighed, og behovet for korrekturlæsning er derfor altid til stede. Men lige så præsent og vigtigt behovet for korrektur er, lige så svært kan det ofte være at finde tid og ressourcer til rent faktisk at få det gjort. De fleste kan sikkert nikke genkendende til denne situation, og det er derfor på ingen måde en skam at række ud efter hjælp – og her står vi altid klar med en hjælpende hånd.

En af vores kernekompetencer er netop korrekturlæsning, og vores kompetente team af korrekturlæsere og content creators spiser både stavefejl og dårlige formuleringer til morgenmad. Vi kan garantere dig skriftlig korrekthed, effektivitet og høj kvalitet – leveret nøjagtig på dine præmisser. Alt sammen til yderst favorable og konkurrencedygtige priser. Vi skræddersyer vores løsninger til dine behov og er lydhør over for, hvilke præferencer du har, samt hvilke udfordringer du står med. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi løber altid stærkt for at kunne levere til tiden.

Så skynd dig at tage kontakt til os allerede i dag til en uforpligtende snak, så vi kan få sat de rigtige kommaer og punktummer.