Korrekturlæsning

Når du skal præsentere dit budskab, duer det bare ikke, at din tekst er fyldt med stavefejl, mangelfuld kommatering eller kluntede vendinger. Lad os gennemgå dine tekster, så der ikke er en finger at sætte på hverken grammatik eller tegnsætning. Det bidrager til, at du fremstår professionel og troværdig.

Lad os stå for korrekturlæsning af din(e) tekst(er), så du undgår stavefejl, forkerte/manglende kommaer og kludret indhold

Jeg vil gerne kontaktes

Korrekturlæsning – få styr på komma, sætninger og grammatik

Det er umuligt at læse korrektur på noget, du selv har skrevet. Vi har selv prøvet gentagne gange, men vi har oprettet et dedikeret team til korrektur af den enkle årsag, at man simpelthen kan stirre sig blind på de ord og sætninger, man har forfattet. Om det er tekster til en webshop eller et større speciale på studiet, bør man få andre til at læse korrektur efterfølgende. Kommaregler, sætningskonstruktioner og retskrivning – selvom dansk er vores modersmål, kan det fra tid til anden drille i både skrift og tale.

Det kan være svært at holde styr på grammatikken i dine tekster, især hvis du har mange flere tusind produktbeskrivelser eller kategoritekster. Ikke desto mindre er korrekturlæsning vigtig i forhold til at sikre din troværdighed og et professionelt udtryk, idet stavefejl, fejlagtig tegnsætning og slåfejl kan være hæmmende eller forstyrrende for læseren. Er det ikke lige din spidskompetence, har vi heldigvis nogen, der er eksperter på området. Så slipper du selv for at bekymre dig om det.

Korrektur er afgørende for et professionelt budskab

Det er dog langt fra alle, der er dus med grammatikken og det danske sprog, hvilket egentlig ikke bør være nogen overraskelse. Vores sprog har to sæt kommaregler, massevis af uregelmæssige verber og forholdsvis mange vokalnuancer sammenlignet med eksempelvis spansk og engelsk, hvilket fra tid til anden medfører en række sjove sprog- og talefejl. Ønsker du, at din forretning skal fremstå seriøs og struktureret, er korrektur mere end bare prikken over i’et. Det er kvalitetssikring, du bør tage alvorligt.

Når vi læser aviser, blade, reklamer og hjemmesidetekster, lader den kritiske læser sig provokere af fejl og dårlige formuleringer i teksten. Korrektur er helt afgørende for, hvordan et budskab opfattes.

Er du studerende, og har du vældig travlt med større opgaver eller eksaminer? Lad os læse korrektur på dit speciale eller bachelorprojekt, så du kan bruge tiden på selve indholdet. Eksaminator og censor bør have fokus på det gode indhold – ikke fejl og grammatiske mangler i teksten. Lad os læse korrektur, mens du fokuserer på det indholdsmæssige – det er opskriften på en god karakter.

Har din virksomhed behov for løbende korrekturlæsning, får du hos os mulighed for tilknytning af en freelance korrekturlæser til varetagelse af dine korrekturopgaver. På denne måde sikrer du, at der er ensartethed i din forretnings tekstbaserede profil, og at du har en fleksibel freelancer, der kender din skrivestil.

Vi giver dine tekster en omhyggelig tur med tættekammen

God og grundig korrekturlæsning er afgørende for et professionelt budskab, hvilket har stor betydning for din forretning eller din opgave på studiet. Er du i tvivl om, hvorvidt der skal komma foran “at”, eller om det skal hedde gulerødderne er skrællede/skrællet? Måske er det nutids-r’er, der holder dig vågen om natten? Læg bekymringerne fra dig, og alliér dig med en af vores kompetente korrekturlæsere med base i Aarhus, der har styr på gældende regler og praksis for retskrivning. Det sparer dig for masser af tid, som du kan bruge på noget andet, der giver dig værdi. Måske at drive din forretning eller arbejde videre på dit speciale?

At konstruere sætninger og meningsfyldte formuleringer er et håndværk, der kræver teknisk snilde og indsigt. Korrekte og velformulerede sætninger bidrager til en bedre forståelse hos læseren, og ligeledes er flotte sprogblomster med til at engagere læseren samt skabe tillid og loyalitet. Har dine tekster til hensigt at sælge, er korrekturlæsning derfor en investering, som i den grad betaler sig. En britisk undersøgelse viser nemlig, at grammatiske fejl kan skade din virksomheds brand. Hele 42 % af respondenterne udtalte, at fejl og mangler var den mest fremtrædende årsag til en negativ opfattelse af en virksomheds brand på sociale medier.

Få slebet dine budskaber skarpe, og ram dine kunder i øjenhøjde

Den korteste vej fra dine tekster til dine kunder er et korrekt, klart og konsekvent budskab, der er formuleret i øjenhøjde. Uanset om du beskæftiger dig med madlavning eller marketing, kan du hæve den sproglige standard med en effektiv og kompetent korrekturlæser, som forstår at slibe dine budskaber til, så de rammer hovedet på sømmet.

Driver du en forretning, der har sin gang på internettet, har du typisk kun én chance for at overbevise dine kunder om, at de skal købe hos dig. Er der ikke læst korrektur på dine tekster, som er fyldt med fejl og et knudret sprog, kan det være årsagen til, at kunderne vælger konkurrenten frem for dig. Her kan vi hjælpe dig med at slibe dine budskaber skarpe, så du rammer dine potentielle kunder i øjenhøjde. Eller har et fejlfrit speciale, der ikke får hug af sensor.

Har du brug for en skarp og grundig korrekturlæser, der har helt styr på alt, der hedder grammatik, er vi hos TEXTA klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med korrekturlæsning på alt fra specialer til SEO-tekster, og vi tilbyder korrekturlæsning til priser, der er særdeles konkurrencedygtige. Vores korrekturlæsere besidder høj faglighed og integritet, og de har alle relevante uddannelser inden for journalistik eller kommunikation.

Har du ambitioner om at øge salget i butikken eller score en bedre karakter i forbindelse med dit speciale, er grundig korrektur i høj grad noget, der kan optimere og finpudse dine budskaber, så de sidder lige i skabet. Vi gennemgår dine tekster med en tættekam, så selv de mindste sproglus må give fortabt.

Billig korrekturlæsning – så slipper du selv for besværet

Kniber det en smule med at huske reglerne for indskudte sætninger og komma mellem bydeformer? Hedder det ligge eller lægge? Hans eller sin? Rigtig eller rigtigt? Der er mange forskellige regler at tage højde for, uanset om du er i færd med at aflevere dit speciale eller udfærdige et tilbudsbrev, og vi ved af erfaring, at tid og penge er knappe ressourcer.

Vi tilbyder korrekturlæsning til priser, hvor alle og enhver kan være med – både den studerende på SU og det nystartede, ambitiøse iværksætterprojekt. Er deadline om lidt, eller ønsker du af andre årsager hurtig ekspedering, tilbyder vi lynhurtig korrekturlæsning mod et supplerende vederlag, så du er fri for bekymringer om at nå det til tiden. Vi klarer det hele for dig og garanterer naturligvis for kvaliteten.

Er du studerende, og har du vældig travlt med større opgaver eller eksaminer? Lad os læse korrektur på dit speciale eller bachelorprojekt, så du kan bruge tiden på selve indholdet. Eksaminator og censor bør have fokus på det gode indhold og ikke fejl og grammatiske mangler i teksten. Lad os læse korrektur, mens du fokuserer på det indholdsmæssige – det er opskriften på en god karakter.

Har din virksomhed behov for løbende korrekturlæsning, får du hos os mulighed for tilknytning til en freelance korrekturlæser til varetagelse af dine korrekturopgaver. På denne måde sikrer du, at der er ensartethed i din forretnings tekstbaserede profil, og at du har en fleksibel freelancer, der kender din skrivestil.

Lad os tage en uforpligtende snak om tekstforfatning

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak om dine behov, er jeg klar til at hjælpe dig.

Dennis Bach Wormark
CEO & Partner

+45 42 46 20 19, dennis@texta.dk

Log in with your credentials

Forgot your details?